Nieuws Scouting

opening nieuwe vuurkampcirkel op zaterdag 30 augustus 2014

Met veel enthousiasme en doorzetten gebouwd door vele vrijwilligers van scouting. Een prachtig resultaat!

opening vuurkampcirkel

Gezocht nieuwe leiding

Heb jij er ook zo’n zin in als wij? Het is hartstikke leuk bij ons in de blokhut aan de Nieuwstraat.Wij zijn hard op zoek naar leiding voor onze bevergroep. Onze leeftijd is tussen de vier en zes jaar.Als je het wil komen proberen, bel dan Marianne Timmermans 06-20962195.

Scouting St.Rumoldus kan voor haar rommelmarkt op zondag 12 oktober 2014 weer spullen gebruiken ! Meubels, witgoed, kleding, schoenen en afval kunnen wij niet innemen. Niemand koopt ze ! Twijfelt u of iets voor ons interessant is, grote hoeveelheden of wilt u informatie, bel dan Pedro Stokbroeks

(06-41548670). IEDERE EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND KUNT U WEER SPULLEN AFGEVEN. VOOR NOVEMBER IS DIT ZATERDAG 2 NOV.

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur hebben wij de poort voor u open staan aan de Nieuwstraat 90.

Inleveren van Frituurvet

Scouting St. Rumoldus helpt het milieu door gebruikt frituurvet te verzamelen. In veel gevallen weten mensen niet wat ze met hun gebruikt frituurvet moeten doen en wordt het gedumpt in het riool of in de afvalbak. Frituurvet in het riool veroorzaakt verstoppingen. Daarom verzamelt onze scouting oud en gebruikt frituurvet net als inzamelen van oud papier.

Hoe werkt het.

Inleveren is gemakkelijk en kan simpelweg door het afgekoelde frituurvet terug te gieten in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Gebruik indien nodig een trechter om het frituurvet erin te gieten. Sluit de verpakking goed en lever het in bij de blokhut in de daarvoor bestemde bak.

De inlever dagen zijn; Vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur

Achter de poort staat de bak waar u het in mag leveren. Wilt u op een andere dag of tijdstip u gebruikt vet inleveren kan u bellen met,

Patricia van Berlo, 06-30076014.